Vandrarhemmet & Stugan

Vandrarhemmet

Välkommen till Äventyrsgården med boende – det perfekta valet för familjer och företag.


I det stora allrummet har vi försökt skapa ett rum med mycket ljus och luft. Det finns intercooler om det skulle behövas under varma sommardagar. Under kallare perioder går det att tända en skön brasa i spisen.


Vårt vandrarhem erbjuder obegränsade möjligheter för en bekväm vistelse. Med inredning i fokus erbjuder vi 6 sovrum med 4 sängar per rum, 2 toaletter med duschar, tvättmaskin och torktumlare .

Njut av trådlöst internet och TV i flera rum, och håll dig bekväm med luftkonditionering i hela byggnaden. Förutom boende kan du också njuta av vårt allrum som även fungerar som konferenslokal.

Husdjur accepteras tyvärr inte, men det går att hyra stugan där är det ok med husdjur


Stugan

Stugan är på 15 kvm och erbjuder bekvämligheter som kökspentry, toalett, bäddsoffa, samt ett loft med ytterligare två sängar. Vi tillåter även husdjur i stugan. För att duscha kan våra gäster använda duschen som finns i vandrarhemmet. Gäststugan har även en egen uteplats.

Kom och njut av den vackra naturen och upplev spännande äventyr hos oss!

Köket erbjuder

Vårt kök är välutrustat med allt du behöver för att göra din vistelse bekväm, inklusive diskmaskin, mikrovågsugn, kylskåp, frys, 2 spisar med ugn, tallrikar, bestick, glas, kastruller, brödrost och en miljöstation där vi hjälpsåt att sortera vårat avfall.


Varje rum disponerar en egen plastback där mat kan förvaras. Frukost ingår ej, men det är nära till Handlarn i Källby. Varje familj lämnar köket iordningställt för nästa gäst.

Toaletter med dusch

På Äventyrsgården med boende strävar vi efter att erbjuda bekväma och praktiska faciliteter för familjer och företag.Det finns 2 toaletter med dusch, samt tvättmaskin och torktumlare. Du kan vara säker på att du kommer att ha allt du behöver för en bekväm vistelse hos oss.

Sovrummen

I vandrarhemmet finns 24 bäddar

Fördelat på 6 rum, 4 rum har 2 våningssängar med en bredare undersäng (120 cm). 2 rum har dubbelsängar med resårmadrasser och 1 våningssäng / rum.

(+4 extra bäddar i stugan.)


Sängkläder och städning ingår ej. men med centraldammsugaren är erat rum lätt att städa

Det finns sängkläder att hyra, 100 kr/set.


Barn och extrasängar

Alla barn under 2 år bor gratis vid bruk av befintliga sängar.


Det finns inga extrasängar tillgängliga, endast madrasser och en barnsäng.


Tvättmöjlighet


På en toalett finns det möjlighet att tvätta upp kläder och torka dem i torktumlaren, under er vistelse här.

Se fler bilder